Naar de inhoud springen

Account verwijderen

Wil je bee-pilot.io niet meer gebruiken, dan kun je je account permanent verwijderen in het tabblad Account onder Jouw profiel en pakketten.

Zo verwijder je je account

Tik op de verwijderfunctie en vul ter bevestiging je e-mailadres opnieuw in. Deze extra controle is een veiligheidsmaatregel, zodat je account niet per ongeluk wordt verwijderd.

Optioneel kun je ons laten weten waarom je vertrekt — je feedback helpt ons om bee-pilot.io te verbeteren.

Wat er daarna gebeurt

Na bevestiging word je automatisch uitgelogd en is je account verwijderd.

Belangrijk om te weten

Deze verwijdering kan niet ongedaan worden gemaakt. Overweeg deze stap daarom goed voordat je hem bevestigt.