Przejdź do treści

Usuwanie konta

Jeśli nie chcesz już korzystać z bee-pilot.io, możesz trwale usunąć swoje konto na karcie Konto w sekcji Twój profil i pakiety.

Jak usunąć swoje konto

Stuknij funkcję usuwania i dla potwierdzenia wpisz ponownie swój adres e-mail. To dodatkowe zapytanie jest środkiem bezpieczeństwa, dzięki któremu Twoje konto nie zostanie usunięte przez przypadek.

Opcjonalnie możesz nam napisać, dlaczego odchodzisz — Twoja opinia pomaga nam ulepszać bee-pilot.io.

Co dzieje się potem

Po potwierdzeniu zostajesz automatycznie wylogowany/a, a Twoje konto zostaje usunięte.

Ważna wskazówka

Tego usunięcia nie da się cofnąć. Dobrze przemyśl ten krok, zanim go potwierdzisz.