Przejdź do treści

Wyrejestrowywanie urządzenia

Jeśli nie chcesz już korzystać z urządzenia, możesz w każdej chwili odłączyć je od swojego konta.

Jak wyrejestrować urządzenie

Otwórz wpis urządzenia na liście urządzeń i dotknij Wyrejestruj urządzenie.

Co dzieje się potem

Urządzenie zostaje odłączone od Twojego konta, a jego odczyty nie są już wykorzystywane w bee-pilot.io. Jest to przydatne na przykład wtedy, gdy sprzedajesz urządzenie lub zastępujesz je nowym. Jeśli chcesz ponownie z niego skorzystać w przyszłości, musisz dodać je jeszcze raz za pomocą kodu aktywacyjnego.